Nieuws


Gluren bij de Centrale Bibliotheek Utrecht

Zaterdag 9 Mrt, 2019

In een gezellige rommelzolder van de bibliotheek, is het vol mensen op zondag 10 februari. Blij verrast met zoveel publiek geef ik mijn poëzie voorstelling De Kleurrijke Klank van Stilte. Collages van muziek, klank en woorden.

Lees verder

Ballade Voor Utrecht

Maandag 10 Sep, 2018

Om uiting te geven aan het sterke thuis-gevoel dat mijn stad mij inmiddels al 25 jaar geeft, schreef ik een ode aan Utrecht. Deze muzikale uitvoering van "U die ik zo bemin", nam ik met Emil v/d Wal op.

Lees verder

Poëtisch zomerspektakel

Vrijdag 22 Jun, 2018

Nog even en het is zover: mijn poëtische voorstelling bij Struinen in de Tuinen, het nieuwe zomerfestival van Utrecht. Op zondagmiddag 8 juli beleef je de mooiste nog niet ontdekte podiumkunsten uit jouw buurt.

Lees verder

Poëtische One man show tijdens ‘Gluren bij de buren 2018’

Zondag 15 Apr, 2018

Het is een groots gebeuren in het klein. Thuis bij de buren wordt gedanst, gezongen en gesproken. Van cabaret tot theater en van singer-songwriter tot Spoken Word. En dat laatste deed ik: voordragen in een huiskamer café.

Lees verder

Schoolkinderen wandelen voor water in Utrecht

Woensdag 22 Mrt, 2017

Vandaag is het Wereldwaterdag, de dag waarop wereldwijd stilgestaan wordt bij de beperkte toegang tot water en drinkwater in veel landen ter wereld. Vanmorgen maakte ik op en rond het trainingscomplex van FC Utrecht een korte reportage.

Lees verder

Burgemeester ontdekt Utrecht in de Cirkel!

Dinsdag 15 Mrt, 2016

Dinsdag 9 maart is een bijzonder dag. Op het Stadskantoor wacht de enige echte burgemeester van Utrecht op David Verwer, initiatiefnemer van Utrecht in de Cirkel. David is uitgenodigd in de werkkamer van de burgervader om te praten over zijn vernieuwende Virtual Reality-project.

Lees verder

Utrecht in de Cirkel nu helemaal rond!

Woensdag 18 Nov, 2015

Stil zijn we ervan, zoveel mensen die hebben bijgedragen om de crowdfunding-campagne tot een succes te maken. Zoveel positieve betrokkenheid van ambassadeurs, donateurs en fans. Fantastisch! Duizendmaal dank gaat uit naar de ruim 75 mensen die de hoofdrol speelden in dit succes!Bijzondere dank gaat uit naar de drie grote sponsors: the CoachStation, stichting Society 3,0 en Tike v/d Eijk! Alles uit de kast gehaald! Tot het laatste uur was de campagne spannend.

Lees verder

And the winner is… Domplein

Woensdag 18 Nov, 2015

Tijdens de crowdfunding-campagne konden donateurs stemmen op de laatste ansichtkaart. Welke 360° foto wilden zij in de winkel zien?De stemmen zijn inmiddels geteld. Dit typisch Utrechts beeld van het Domplein kreeg met 1 stem verschil, de meeste stemmen.

Lees verder

Ontdek Utrecht in de Cirkel

Woensdag 30 Sep, 2015

Onze wereld is rond, ook al nemen we dat als mens zelden waar. Dat is eigenlijk best gek, nietwaar? Vooral als je weet dat het wel mogelijk is. Ontdek Utrecht in de Cirkel: 360º stadslandschappen op ansichtkaarten, gecombineerd met een geweldige Virtual Reality beleving! Midden in de kaart De kaarten zijn op papier al heel bijzonder, maar met een smartphone en een Virtual Reality-bril komen ze pas echt tot leven.

Lees verder

Stagiair gezocht!

Woensdag 24 Jun, 2015

Ben of ken je iemand die op zoek is naar een stage of werkervaringsplek in Utrecht? Vanaf september aanstaande bied ik een mooie plek om 10 weken lang werkervaring op te doen. Ben je student van een HBO opleiding Sales, Marketing, Communicatie of Journalistiek? Dan ben ik op zoek naar jou! Ludieke promotie acties Eind september start ik een crowdfunding campagne.

Lees verder