Een Reis Door Hoofd & Hart komt eraan…

28 januari is het zover: de publicatie van mijn dichtbundel Een Reis Door Hoofd & Hart. De bundel verschijnt bij uitgeverij Boekscout. Met het geschreven woord als uitgangspunt, de fotografie als illustratie en de muziek als verdieping, reis je door hoofd en hart. Deze muzikaal poëtische reis gaat over het leven, de liefde, de natuur, Utrecht en klimaatverandering.

 

Tipje van de sluier op YouTube

Met de verdiepende klanken van gitaar en piano, zijn elf van de tweeëntwintig gedichten omgetoverd tot bijzondere muzikale ‘spoken word tracks’. Als audiovisuele belevenis is dit te beluisteren via YouTube (klik voor preview) en krijgt mijn poëtische wereld een nieuwe dimensie.

 

Achterflap bundel

De auteur neemt je mee in zijn gevoelswereld, door niemandsland en langs dansende golven. Maatschappelijke thema’s als klimaatverandering en duurzaamheid krijgen een poëtische lading. Ook meditatie en dans zijn onderdeel van deze veelzijdige dichtbundel, die de schrijver opdraagt aan Moeder Aarde. De schrijfstijl van de auteur is de verbindende factor. Zijn fotografie en bijbehorende muzikaal poëtische video’s, geven klank, kleur en verdieping aan de bundel.

“Schrijven is als zuurstof voor mijn ziel en bovendien een mooi venster op de wereld om het leven te weerspiegelen”, zo zegt de auteur over het schrijven.
De uitgever: “Veel lezers zullen op verschillende manieren geraakt worden. Of dit nu over  natuur, liefde of sport gaat. Gevoelige onderwerpen wisselt hij af met luchtige thema’s en deze combinatie maakt dat de reis die de lezer maakt, een onvergetelijke ervaring zal zijn”.