Nieuwe dichtbundel komt eraan!

Eén van de illustraties uit dichtbundel Nieuw Licht

Eén van de illustraties uit dichtbundel Nieuw Licht

Donderdag 26 januari a.s., op de Dag van de Poëzie, is het zover: mijn nieuwe dichtbundel 'Nieuw Licht' ziet het licht!
Een dichtbundel met 17 gedichten die ik voornamelijk afgelopen twee jaar schreef, geïllustreerd met eigen fotografie en uitgebracht in eigen beheer.

Thema's

Twee gedichten gaan over het betoverende licht van de maan, anderen gaan over Natuur of Liefde. Ook het bijwonen van concerten van grote klassieke werken, wakkerde het poëtisch vuur bij me aan. En mijn verontwaardiging over de mensenrechten situatie rondom het WK voetbal in Qatar, inspireerde mij tot een poëtisch pamflet. Tot slot was het overlijden van mijn vader, reden voor mij om een gedicht voor hem te schrijven.

Interesse?

De bundel gaat 15 euro kosten (excl. verzendkosten). Interesse als origineel cadeau of voor jezelf? Stuur me een mailtje via davidverwer@gmail.com met je adres. Geef daarbij ook aan of je via een Tikkie of overboeking wil betalen. Of kom naar mijn muzikaal poëtische voorstellingen op 28 januari of 5 februari en krijg een gesigneerd exemplaar!

 

“Hartverwarmende piekervaringen van intens bewustzijn”

David Verwer laat in zijn nieuwe dichtbundel zijn woordgevoeligheid zien. In heel verschillende situaties, zoals: de lente, een maannacht, de oorlog in Oekraïne, het WK voetbal, enz. schrijft hij de woorden die in hem opkomen. Door alles heen lees je als een rode draad het verlangen naar en ook herkennen van een wereld van contact en liefde.
Ik las deze verzen als hartverwarmende piekervaringen van intens bewustzijn.

Paula Teutscher (auteur van ‘Een eigen ontwerp van liefde’)

“… Geconcentreerde laagjes met verschillende smaken”

Ik lees Davids gedichten alsof ik spekkoek eet. Ze zijn opgebouwd uit geconcentreerde laagjes met verschillende smaken. Zijn woordkeus is origineel en geeft ruimte aan bezinning. De gedichten in deze bundel treffen mij door de variatie en de vrijheid waarmee hij de wereld om zich heen waarneemt en de liefde om daar woorden aan te geven.

Lieselotte de Witte (singer-songwriter/ dichter)