Nieuws


PFL TALKS 04: 360 graden fotografie met Samir & David

Vrijdag 24 Apr, 2015

Samir Lahiri, van het Permanent Future Lab, vraagt mij een video blog met hem te maken. Een praatje over de Ricoh Theta 360. De 360 ° camera waar ik regelmatig mee werk. Daar hoef ik niet lang over na te denken.

Lees verder

Filmproductie: Inspiration for Education

Donderdag 2 Apr, 2015

Het is een zonnige, heldere middag in januari. Ik ben op weg naar mijn eerste filmopdracht in Utrecht. Het moet een promotiefilmpje worden voor twee onderwijsdenktanks die onderwijsvernieuwing hoog op de agenda willen zetten.

Lees verder

PROFIEL FOTOGRAAF BIJ ZZP TALKS

Vrijdag 13 Feb, 2015

Een goede profielfoto voor je LinkedIn profiel of website? Concrete inspiratie en kennis opdoen voor je eigen zaak? En ook nog eens op ongedwongen wijze goede netwerk contacten opdoen. Kom naar de ZZP talks in Utrecht! Donderdag 19 februari sta ik de hele avond als profielfotograaf op de ZZP Talks.

Lees verder

Time for Virtual Inspiration

Zondag 8 Feb, 2015

People MEET people! People MEET machines and the - virtual - WORLD in between... OOOOOOOOO... TIME FOR VIRTUAL INSPIRATION Het is dinsdag 3 februari. Een VR meetup bij Seats2meet.com Utrecht CS met The Dutch VR troopers, #dutchvrmeeting en mensen uit de Permanent Future Lab kring.

Lees verder

PROFESSIONELE PROFIEL FOTO NODIG?

Donderdag 1 Jan, 2015

Een goede boost voor je zakelijke profilering of social media? Een nieuw fris portret voor je LinkedIn, website of dating profiel? Kom op de foto zoals past bij jou. Nu met 50 % extra korting! Heldere identiteit Dit is je kans om voordelig en in korte tijd geweldige portretfoto’s van jezelf te krijgen, in kleur of zwart-wit, smart of casual.

Lees verder

Het alziend oog

Zondag 21 Dec, 2014

Foto’s maken met een 360° camera is 180° anders dan met welke camera ook. De eerste dagen word ik voortdurend “op het verkeerde been gezet”. Maar de foto’s zijn spectaculair en verrassend anders. Werken met de Theta 360 (van Ricoh) is traag, geeft verrassende perspectieven en alles in een cirkel om de camera komt in beeld.

Lees verder

EXPOSING MY INSPIRATION

Vrijdag 19 Dec, 2014

Hoe ontstond mijn expo De Cirkel Is Rond? Portretten schieten van en voor zelfstandig ondernemers, acht inspirerende en unieke verhalen voor mijn lens. En interessante mensen ontmoeten tijdens de leukste baan ter wereld. Ja, het is tijd hier eens iets van te laten zien.

Lees verder

Toekomst wordt heden in het Permanent Future Lab

Dinsdag 14 Okt, 2014

Dé proeftuin voor de nieuwste techniek- In gesprek met initiatiefnemer Jurjen de Vries Een 3D-print maken van het nieuwe Vredenburg, de weersverwachting bekijken met een Google Glass of een webinar presenteren vanuit een Google Hangout Studio… Vanaf 15 oktober is het mogelijk, want dan opent het Permanent Future Lab (PFLab) haar deuren in hartje Utrecht.

Lees verder

'Natuurlijk Portret van Jou' succes

Maandag 1 Sep, 2014

Het begon als “een sprong in het diepe”, een experimenteel foto project als zoektocht naar technische en sociale grenzen. Foto’s met een bijzondere sfeer en energie, speelse lichtheid en vrouwelijke schoonheid.

Lees verder

Meegewerkt aan film Daily Grind

Vrijdag 18 Jul, 2014

Accu’s opgeladen? Voldoende geheugen kaartjes? Check. Camera goed ingesteld? Check. Draaischema bij de hand? Check. Het is november 2013 en ik ben op weg naar het station in Utrecht. Ik ga Lisanne Hoogerwerf en Eva Louren helpen met de opnames van hun film Daily Grind.

Lees verder