Exposities


Urban Landscapes 360!

Vrijdag 24 Apr, 2015

Kijken, kijken en nog eens kijken Of het nou Florence, Almere of Utrecht is: de basis voor mijn foto’s is kijken, kijken en nog eens kijken. Werken met een 360° camera is traag en 180° anders dan met welke camera dan ook.

Lees verder

De Cirkel Is Rond

Zondag 1 Mrt, 2015

Wegens succes: verlengd t/m maart! Een serie van acht portretten in woord en beeld van zelfstandig professionals (zp-ers), door fotograaf David Verwer. De meeste zp-ers uit deze expositie (net)werken of zijn betrokken bij Seats2Meet. Ze laten in een notendop, alle acht een inspirerend en uniek verhaal zien.

Lees verder

Over Utrechtse Natuur

Zondag 22 Sep, 2013

Zondag 22 september exposeer ik Over Utrechtse Natuur. Dit nazomer weekend wordt deze interessante tentoonstelling geopend in de bijzondere ambiance van stadsboerderij Griftsteede. Hier is die middag en gedurende 5 weken een foto van mijn hand te bewonderen, gemaakt in het Wilhelminapark.

Lees verder

Ethiopië: een wereld ontluikt

Vrijdag 1 Jan, 2010

De hele maand januari exposeert fotograaf David Verwer met “Ethiopië: een wereld ontluikt” in CODA, Centrale Bibliotheek Apeldoorn. Uit de foto’s blijkt hoezeer Verwer de cultuur, natuur en Ethiopische Orthodoxe traditie beleefd en gezien heeft tijdens zijn reis door Ethiopië (in 2007).

Lees verder

Kaki & sienna: beelden van Marokko

Woensdag 1 Okt, 2008

Tussen 1 en 23 oktober wordt foto expositie "Kaki en sienna: beelden van Marokko" bij Rasa in Utrecht vertoond. De beelden ontstaan tijdens een vijfweekse reis door Marokko in oktober en november 2004. Uit reisdagboek Het is een reis van overweldigende schoonheid door een exotische wereld.

Lees verder

Aan het oog

Maandag 3 Sep, 2007

Van 3 t/m 30 september 2007 exposeert fotograaf David Verwer in de gemeentebibliotheek van Zwolle. In de centrale hal op de begane grond verschijnen 15 foto’s onder de naam ‘Aan het Oog’.

Lees verder

Dichtbundel DICHTBIJ

Zondag 1 Okt, 2006

‘Ik heb een idee bij dit gedicht’ zegt Annette enthousiast tegen mij. Ik ben heel benieuwd welke inspiratie mijn gedicht haar geeft... Bijzonder is het voor mij: ik schrijf iets dat de ander aanleiding geeft om zich kleurrijk uit te leven! En zo ontstaat het idee  voor een bundel waarin persoonlijke woorden en beelden elkaar versterken.  Het thema ‘dichtbij’ duidt voor ons op persoonlijke ervaringen, observaties en emoties.

Lees verder

Mooi buiten

Dinsdag 9 Mei, 2006

Van 9 mei t/m augustus 2006 exposeert fotograaf David Verwer in buitensport winkel “Ik ga op reis” in Zwolle. Daar zijn 12 schitterende foto’s te zien die hij maakte tijdens zijn tochten door de natuur.

Lees verder

12 x betoverd

Zondag 5 Jun, 2005

Foto expositie 12 X BETOVERD, gemaakt in Marokko, is te zien in gemeentebibliotheek Utrecht. Deze serie vormt onderdeel van de culturele zondag Marokko Express. De foto’s zijn te zien van 5 juni t/m 20 augustus 2005. Rondreis met veel indrukken In oktober 2004 maakt fotograaf David Verwer een rondreis door Marokko.

Lees verder