Eerdere opdrachten


Filmproductie: Inspiration for Education

Vrijdag 17 Apr, 2015

Het is een zonnige, heldere middag in januari. Ik ben op weg naar mijn eerste filmopdracht in Utrecht. Het moet een promotiefilmpje worden voor twee onderwijsdenktanks die onderwijsvernieuwing hoog op de agenda willen zetten. Het filmpje heeft als doel om meer mensen te betrekken bij de programmering van Operation Education & United 4 Education. Benieuwd naar het resultaat? Klik op onderstaande plaatje>> .

Lees verder

Foto voor Noord Hollands Dagblad

Donderdag 11 Sep, 2014

Dit portret van Pieter Vermeer, oprichter v/d Broekriem, met het nieuwe TivoliVredenburg Utrecht op de achtergrond. De Broekriem is een initiatief voor mensen “in between jobs”. Voor de zaterdag editie van het Noord-Hollands dagblad wordt dit artikel over de Broekriem geschreven.

Lees verder

Movares WielerClassic 2014

Zaterdag 6 Sep, 2014

Zaterdag 6 september vond de Movares WielerClassic 2014 plaats. Ik deed de fotografie voor dit ingenieursbureau. De resultaten hiervan gebruikt Movares voor (interne) publicaties en eigen promotie rondom de sponsoring van de Grand Départ 2015, als de Tour de France in Utrecht start!   Ik zag veel sportieve saamhorigheid en plezier aan mijn lens voorbij komen.

Lees verder

Familie collage: moeder 70 jaar!

Woensdag 21 Mei, 2014

Het is een stralende zaterdagochtend in mei 2014. De hele ochtend breng ik door met twee zussen, hun zwagers/ geliefden & kinderen. De kinderen rennen door het park, spelen met water of zijn gezellig samen met de familie in het groen. In opdracht van deze familie maakte ik een foto collage van portretten en actiefoto’s in een groot park.

Lees verder

Acht portretten

Vrijdag 16 Mei, 2014

In opdracht van Labyrint~In Perspectief maakte ik mei van dit jaar acht portret foto’s voor het eenmalig Corporate Magazine. Labyrint is een organisatie die zich inzet voor familie en vrienden van mensen met psychische of psychiatrische problemen.

Lees verder

Fotografie folder ‘Naar Meer Balans’

Zondag 10 Jan, 2010

Toen ik als fotograaf verbonden was aan Labyrint-In-Perspectief, werkte ik mee aan verschillende producties. Dit is een organisatie voor familie en verwanten van mensen met psychiatrische problemen. Deze folder is een mooi voorbeeld hoe portretfoto’s een wervingsfolder kunnen versterken.

Lees verder

Vier Seizoenen In Het Veld

Donderdag 1 Okt, 2009

Een man die op deze idyllische plek bij Abcoude woonde, had mij gevraagd om elk seizoen een foto van zijn huis te maken. Vier keer kwam ik naar hem toe en telkens maakte ik op twee plekken foto’s van zijn huis.

Lees verder