Particulieren

Ik ben ervaren in het maken van portretten en reportages voor particulieren. Dit zijn dynamische beelden op locatie, van groepen mensen of individuen. Denk aan foto’s van hobby groepjes, een stel of gezin, de (klein)kinderen of een vrijgezellen feest.
Dit soort foto’s zijn ook erg leuk en persoonlijk om cadeau te geven!

Verder maak ik af en toe trouwreportages. Sommige stellen willen dat ik de hele dag vastleg en hier een luxe album van maak.
Anderen houden het klein en vragen alleen het officiële gedeelte vast te leggen en willen de foto's alleen digitaal aangeleverd.

Mijn aanbod is helemaal naar wens en in overleg samen te stellen. Maar wat men ook kiest: een mooi dynamisch geheel wordt het altijd!

Fotosessie familie Wassenaar

Onlangs hebben wij met veel plezier door David een foto reportage laten maken van ons gezin bij Kasteel Staverden. Mede door de professionele en toegankelijke benadering van David, werd het voor ons en met name voor onze kinderen een succes. Het werden niet alleen gebruikelijke portretfoto’s, maar ook foto’s waarbij op ons verzoek “bewogen” werd. Deze prachtige opnames zijn door ons verwerkt in fotoboeken en op canvasdoek.

Wij kunnen de samenwerking met - en een foto reportage door David bij iedereen van harte aanbevelen!

- Philips Wassenaar