Ondernemers

In opdracht van (zelfstandig) ondernemers maak ik af en toe kwaliteitsportretten op maat. Iedereen is anders en de wensen qua fotografie dus ook. In gesprek speel ik daar op in en kan ik voorstellen doen qua locatie en soort foto's. Soms hebben mensen precies in hun hoofd wat ze willen. Dan geef ik aan wat ik daarin kan betekenen.
Meestal worden de foto’s gebruikt voor profielen op Social Media, een eigen website of blog. En omdat je de foto’s op groot formaat krijgt, zijn ze ook uitstekend voor alle soorten printwerk te gebruiken. Voor een natuurlijk karakter van de foto’s werk ik bij voorkeur buiten op locatie met daglicht. Het mooie van buiten fotografie op locatie is de dynamiek, het ruimtelijk effect en soms zelfs de poëzie die in de beelden gaat spreken.
Maar binnen behoort ook tot de mogelijkheden.

 

We kijken terug op een heel plezierige fotoshoot-sessie met David en zijn blij met het resultaat. Goede foto's, mooie belichting, fijne sfeer, prima achtergronden. Dank voor de fijne samenwerking!

Kerntraject (kerntraject.nl) en Sarah Sounds (sarahsounds.nl)

 

"Enthousiaste fotograaf met goede ideeën"

Ik heb David leren kennen als enthousiaste fotograaf met goede ideeën. Ik had een nieuwe, professionele foto nodig die tegelijkertijd ook casual was. David nam me mee naar de Catharijnesingel in Utrecht. Daar hielden we een fotoshoot. Hij had goede ideeën, liet me vrij, maar vertelde ook welke kant ik op moest kijken en stelde me op mijn gemak. Ik ben erg blij met het resultaat! 
Dus als je op zoek bent naar een fotograaf, kan ik David zeker aanbevelen.

- Janine Sterenborg (zelfstandig tekstschrijver)