Ondernemers

In opdracht van (zelfstandig) ondernemers maak ik geregeld kwaliteitsportretten op maat. Iedereen is anders en de fotografie wensen dus ook. In gesprek speel ik daar op in en doe ik voorstellen voor de uitvoer. Meestal worden de foto’s gebruikt voor profielen op Social Media, een eigen website of blog. En omdat je de foto’s op groot formaat krijgt, zijn ze ook uitstekend voor alle soorten printwerk te gebruiken. Voor een natuurlijk karakter van de foto’s werk ik bij voorkeur buiten op locatie, maar binnen is ook goed mogelijk.

Nu ook kleine filmproducties!

Ben je op zoek naar een fotograaf die ook korte filmpjes kan maken? Wil je een video CV maken of ander promotiefilmpje laten opnemen? Ik kan je hiermee helpen! Ik doe nu ook filmopdrachten voor klanten.

Ik heb inmiddels gefilmd voor een aantal filmproducties en doe steeds meer ervaring op met filmen. En ook het creatief proces van het editen, gaat me steeds beter af. Ja, filmpjes maken is super leuk om te doen!

"Enthousiaste fotograaf met goede ideeën"

Ik heb David leren kennen als enthousiaste fotograaf met goede ideeën. Ik had een nieuwe, professionele foto nodig die tegelijkertijd ook casual was. David nam me mee naar de Catharijnesingel in Utrecht. Daar hielden we een fotoshoot. Hij had goede ideeën, liet me vrij, maar vertelde ook welke kant ik op moest kijken en stelde me op mijn gemak. Ik ben erg blij met het resultaat! 
Dus als je op zoek bent naar een fotograaf, kan ik David zeker aanbevelen.

- Janine Sterenborg (zelfstandig tekstschrijver)