Werkwijze David Verwer

Portret David met camera

Foto: Lisanne Hoogerwerf

Fotowerk

De thema’s waar ik mee werk, zijn mensen en natuur in de vorm van reportages en portretten. In beiden soorten fotografie heb ik ruime ervaring en een eigen stijl ontwikkeld. En wat ik ook vastleg, hoe ik ook te werk ga, ik streef altijd naar een pure en echte weergave van het menselijke of de natuur.
Mijn missie: mensen werkelijk tot hun recht laten komen, zodat hun kracht, eigenheid en kwaliteit sprekend in beeld komt. 

Kernbegrippen in mijn werk

  • Tijd & aandacht voor de klant nemen: ruimte voor zijn eigenheid.
  • Mensen goed ‘lezen’ en zien wat hun echt bezighoudt & motiveert.
  • Present contact maken met mensen uit verschillende culturen en leefomstandigheden.
  • Uniciteit van mensen fotografisch verbeelden.
  • Klantvriendelijk en integer ondernemen (met klanten & collega’s).

Meer mogelijkheden

Nieuwe uitdagingen kunnen erg leuk zijn en mijn kennis en ervaring is breder dan de omschrijvingen onder 'Diensten'. Daarom sta ik ook open voor opdrachten die hiervan afwijken. Zo heb ik bijvoorbeeld drie keer een reportage gemaakt van een dansgroep waarvan de helft van hen een verstandelijke en/of lichamelijke beperking had. Een mooi voorbeeld van werken met speciale doelgroepen waar een andere benadering bij hoort.
Als het buiten mijn mogelijkheden ligt, zal ik dat aangeven.

Gratis extra's

Ik maak gratis een vrijblijvende offerte en je krijgt altijd een persoonlijke behandeling op maat!

Tevredenheidsgarantie

Davids Doka Fotografie hanteert na akkoord van de offerte, een tevredenheidsgarantie. Ik hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en daar hoort een tevredenheidsgarantie bij.
Als je niet tevreden bent met de opdracht, kan over de prijs overlegd worden of zelfs werk over gedaan worden. 

Gebruik foto’s

Foto’s in opdracht gemaakt, worden eigendom van de opdrachtgever. Het gebruik van deze foto’s voor promotionele doeleinden van de fotograaf, is nog wel toegestaan, tenzij anders overeen gekomen.
Bij gebruik voor promotionele doeleinden kan je denken aan opname in het portfolio op mijn website of in een post op social media.

"Vakmanschap met plezier"

De combinatie van plezier en vakmanschap die hij meebrengt naar de shoot, dat viel me meteen op. Ik ben dik tevreden over de foto's en de samenwerking met David. Ik  kan zijn diensten zeer aanbevelen!

- Hildert van der Hoeven (Boomverzorger)