Nieuws


Voordracht 'Troost'

Donderdag 12 Okt, 2023

Op 24 september 2023, droeg ik het gedicht 'Troost' voor op het Vredenburgplein in Utrecht. Dit was in het kader van de Nacht v/d Poëzie on Tour.Terugzien? Klik hier>> Dit gedicht komt uit mijn bundel Nieuw Licht>>.

Lees verder

Poëzie middag 'Lemniscaat van Leven' een succes!

Vrijdag 7 Jul, 2023

Eén tuin, twee dichters: de optredens van David & Kagiso op zondag 2 juli in Utrecht. Deze middag is onderdeel van het festival Gluren bij de Buren, de dag die dit keer extra bruisend is omdat er twee acts op één locatie zijn.

Lees verder

Actie voor slachtoffers aardbeving verlengd!

Woensdag 8 Mrt, 2023

Op 6 en 20 februari vonden er meerdere zware aardbevingen plaats in Z-Turkije en N-Syrië. Een gebied twee-en-een half keer zo groot als Nederland werd zwaar getroffen. Weinig huizen staan nog overeind.

Lees verder

Verkoop 'Nieuw Licht' voor Giro555!

Woensdag 15 Feb, 2023

Sinds eind januari is mijn nieuwe dichtbundel 'Nieuw Licht' uit. Als je hem nu koopt (15 euro), gaat 5 euro van de opbrengst naar Giro555. Dit geld gaat naar de Samenwerkende Hulporganisaties voor hulpverlening aan de slachtoffers van de grote aardbeving in Turkije & Syrie.

Lees verder

Voorstelling ‘Nieuw Licht’ in Zeist groot succes!

Donderdag 9 Feb, 2023

Het vindt plaats in wijkcentrum ’t Volle Hof, dat qua ambiance voelt als een chique lunchroom: de muzikaal poëtische voorstelling Nieuw Licht verzorgd door Frank Francesco en mij. Het is zondag 5 februari.Overal staan en hangen weelderige planten en alles straalt stijl en zorgzaamheid uit.

Lees verder

Muzikaal poëtische voorstelling ‘Nieuw Licht’

Woensdag 4 Jan, 2023

Door ritme en intonatie verklankt Utrechts dichter David Verwer (1976) de wereld om zich heen. Intuïtief musicus Frank Francesco Jenniskens laat zich, op 28 januari in de bibliotheek op het Utrechtse Neude, door de woorden van hem inspireren.

Lees verder

Poëtische Klanken aan het Woord

Woensdag 8 Jun, 2022

Zondag 3 juli is het zover: mijn optreden met Frank Francesco voor festival Struinen in de Tuinen. Dit keer in een mooie ruime tuin in Kanaleneiland. En jij bent uitgenodigd!Naast het samensmelten van voordracht en spel, zal er een benefiet verkoop zijn voor Oekraïense vluchtelingen in Moldavië.

Lees verder

Nieuw boek: Een eigen ontwerp van liefde

Woensdag 17 Nov, 2021

Zendingskind in West Papua, een lange weg naar huis… Met trots presenteer ik de autobiografie van mijn moeder, Paula Teutscher.Dit boek is nu verkrijgbaar via uitgeverij Aspekt! Het is het verhaal over een expat kind dat een lang aanpassingsproces moet doormaken.

Lees verder

Presentatie dichtbundel Een Reis Door Hoofd & Hart

Zaterdag 10 Jul, 2021

Vrijdag 18 juni presenteerde ik bij Seats2meet Utrecht CS mijn debuut. Het publiek gaf 100 % van zijn warme aandacht en ik zat lekker in de flow... Wat een feest! Door hoofd & hart reizen Zes van de tweeëntwintig gedichten in de bundel gaan over - of zijn geïnspireerd op Utrecht e.o.

Lees verder

Online presentatie dichtbundel Een Reis Door Hoofd & Hart

Zaterdag 27 Feb, 2021

Vlak voor het ingaan van de avondklok, begint op zaterdag 13 februari, mijn eerste online presentatie van dichtbundel Een Reis Door Hoofd & Hart. Vanuit mijn huiskamer voor 25 genodigden thuis achter het beeldscherm. Tikje burgerlijk ongehoorzaam, heb ik hulp van twee vrienden: Kagiso, de Zoom co-host en Evelien voor de gezelligheid en mentale ondersteuning deze avond.

Lees verder