Nieuws


Verslag: David & Kagiso; het pad langs de rode boom

Zondag 6 Sep, 2020

Het weer is wat onbestendig met een flinke wind en veranderend licht; als ware het een spiegel van deze tijd. Maar het leven is poëzie en onze poëzie leeft op deze bijzondere middag in het Wilhelminapark! Het onzichtbare dreigende spook, dat nog niet klaar met ons is, dwong ons het park in.

Lees verder

David & Kagiso; het pad langs de rode boom

Woensdag 26 Aug, 2020

Twee dichters, één reis. Twee stijlen, één weg; langs een rode beuk, de klimaatcrisis, het leven en de liefde.Slechts het leven, collectief geleefd, kan de loop ervan verzinnen zo zot en mooi tegelijk als het is? En wie zijn wij dan, om daar tegenin te gaan?Ga je mee op onze muzikaal poëtische reis? Datum Zondag 6 september 2020 Locatie Wilhelminapark Utrecht (niet ver van de vijver, zijde Biltstraat)Op Google Maps>> Starttijden - 12:45 uur- 14:15 uur- 15:45 uur Taal Kagiso dicht in het Engels en David in het Nederlands..

Lees verder

Woorden zoeken uitgever

Zondag 12 Jan, 2020

Ken of ben jij een uitgever die mijn nieuwe dichtbundelReizen door Hoofd & Hart wil overwegen? Stuur mij een berichtje en zo kan iets heel moois ontstaan...Of bekijk zes fragmenten voorgedragen uit mijn nieuwe bundel>>   Video productie: Thomas Duiker/ Dyve Mediawww.dyvemedia.nl Poëzie & voordracht: David Verwer.

Lees verder

Gluren bij de Centrale Bibliotheek Utrecht

Zaterdag 9 Mrt, 2019

In een gezellige rommelzolder van de bibliotheek, is het vol mensen op zondag 10 februari. Blij verrast met zoveel publiek geef ik mijn poëzie voorstelling De Kleurrijke Klank van Stilte. Collages van muziek, klank en woorden.

Lees verder

Ballade Voor Utrecht

Maandag 10 Sep, 2018

Om uiting te geven aan het sterke thuis-gevoel dat mijn stad mij inmiddels al 25 jaar geeft, schreef ik een ode aan Utrecht. Deze muzikale uitvoering van "U die ik zo bemin", nam ik met Emil v/d Wal op.

Lees verder

Poëtisch zomerspektakel

Vrijdag 22 Jun, 2018

Nog even en het is zover: mijn poëtische voorstelling bij Struinen in de Tuinen, het nieuwe zomerfestival van Utrecht. Op zondagmiddag 8 juli beleef je de mooiste nog niet ontdekte podiumkunsten uit jouw buurt.

Lees verder

Poëtische One man show tijdens ‘Gluren bij de buren 2018’

Zondag 15 Apr, 2018

Het is een groots gebeuren in het klein. Thuis bij de buren wordt gedanst, gezongen en gesproken. Van cabaret tot theater en van singer-songwriter tot Spoken Word. En dat laatste deed ik: voordragen in een huiskamer café.

Lees verder

Schoolkinderen wandelen voor water in Utrecht

Woensdag 22 Mrt, 2017

Vandaag is het Wereldwaterdag, de dag waarop wereldwijd stilgestaan wordt bij de beperkte toegang tot water en drinkwater in veel landen ter wereld. Vanmorgen maakte ik op en rond het trainingscomplex van FC Utrecht een korte reportage.

Lees verder

Burgemeester ontdekt Utrecht in de Cirkel!

Dinsdag 15 Mrt, 2016

Dinsdag 9 maart is een bijzonder dag. Op het Stadskantoor wacht de enige echte burgemeester van Utrecht op David Verwer, initiatiefnemer van Utrecht in de Cirkel. David is uitgenodigd in de werkkamer van de burgervader om te praten over zijn vernieuwende Virtual Reality-project.

Lees verder

Utrecht in de Cirkel nu helemaal rond!

Woensdag 18 Nov, 2015

Stil zijn we ervan, zoveel mensen die hebben bijgedragen om de crowdfunding-campagne tot een succes te maken. Zoveel positieve betrokkenheid van ambassadeurs, donateurs en fans. Fantastisch! Duizendmaal dank gaat uit naar de ruim 75 mensen die de hoofdrol speelden in dit succes!Bijzondere dank gaat uit naar de drie grote sponsors: the CoachStation, stichting Society 3,0 en Tike v/d Eijk! Alles uit de kast gehaald! Tot het laatste uur was de campagne spannend.

Lees verder