Nieuws


EXPOSING MY INSPIRATION

Vrijdag 19 Dec, 2014

Hoe ontstond mijn expo De Cirkel Is Rond? Portretten schieten van en voor zelfstandig ondernemers, acht inspirerende en unieke verhalen voor mijn lens. En interessante mensen ontmoeten tijdens de leukste baan ter wereld. Ja, het is tijd hier eens iets van te laten zien.

Lees verder

Toekomst wordt heden in het Permanent Future Lab

Dinsdag 14 Okt, 2014

Dé proeftuin voor de nieuwste techniek- In gesprek met initiatiefnemer Jurjen de Vries Een 3D-print maken van het nieuwe Vredenburg, de weersverwachting bekijken met een Google Glass of een webinar presenteren vanuit een Google Hangout Studio… Vanaf 15 oktober is het mogelijk, want dan opent het Permanent Future Lab (PFLab) haar deuren in hartje Utrecht.

Lees verder

'Natuurlijk Portret van Jou' succes

Maandag 1 Sep, 2014

Het begon als “een sprong in het diepe”, een experimenteel foto project als zoektocht naar technische en sociale grenzen. Foto’s met een bijzondere sfeer en energie, speelse lichtheid en vrouwelijke schoonheid.

Lees verder

Meegewerkt aan film Daily Grind

Vrijdag 18 Jul, 2014

Accu’s opgeladen? Voldoende geheugen kaartjes? Check. Camera goed ingesteld? Check. Draaischema bij de hand? Check. Het is november 2013 en ik ben op weg naar het station in Utrecht. Ik ga Lisanne Hoogerwerf en Eva Louren helpen met de opnames van hun film Daily Grind.

Lees verder

Expo Over Utrechtse Natuur terug

Woensdag 2 Jul, 2014

Van 2 juli t/m 31 augustus hangt er een foto van mijn hand in bibliotheek Hoograven. Het is een landschapsfoto van het Wilhelminapark, passend binnen de expositie Over Utrechtse Natuur. Vorig najaar hing deze expositie bij stadsboerderij Griftsteede, nu neemt de bibliotheek deze onder haar hoede. Wegens succes weer terug. De expositie was het resultaat van een fotowedstrijd van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Veldbiologie (KNVV), n.a.v.

Lees verder

Grote schoonheid voor een klein prijsje!

Donderdag 24 Apr, 2014

Ik heb iets nieuws. Mijn beste landschapsfoto’s zijn nu te koop via de website World of Landscapes.nl Al vanaf 9,= euro kan je de mooiste foto’s kopen. Sinds enige tijd ben ik aangesloten bij de Nederlandse stockfoto site World of Landscapes.

Lees verder

PORTRET VAN JOU

Dinsdag 25 Mrt, 2014

Voor een vrij-werk project ben ik tot juni dit jaar op zoek naar vrouwelijke modellen tussen 20 & 40 jaar. Je krijgt ook een contract waarin wederzijdse afspraken worden gemaakt over evt. beeldgebruik.Het gaat om foto’s die bijzonder zijn, speelse lichtheid bevatten of met net dat ene randje dat je bijblijft. Concept Geïnspireerd op de Strobist methode en bijbehorende foto van de Amerikaanse fotograaf Paul Fusco (helaas alleen een scan uit boek).

Lees verder

Gratis foto shoot winnen?

Maandag 10 Mrt, 2014

Davids Doka Fotografie heeft een Facebook pagina. Al gezien en geliked? Neem nu een kijkje! Dit kan overigens ook zonder account. Like mijn Facebook pagina en grote kans dat jij de gelukkige winnaar van een geweldige foto shoot op locatie wordt.

Lees verder

Portretten voorzitter de Broekriem

Zondag 15 Dec, 2013

Vrijdag 13 december 2013 een serie portretten gemaakt in opdracht van en voor de voorzitter van de de Broekriem. Dit is een organisatie die zich inzet voor werklozen, hen trainingen geeft en onderling contact tot stand brengt.

Lees verder