Nieuws


And the winner is… Domplein

Woensdag 18 Nov, 2015

Tijdens de crowdfunding-campagne konden donateurs stemmen op de laatste ansichtkaart. Welke 360° foto wilden zij in de winkel zien?De stemmen zijn inmiddels geteld. Dit typisch Utrechts beeld van het Domplein kreeg met 1 stem verschil, de meeste stemmen.

Lees verder

Ontdek Utrecht in de Cirkel

Woensdag 30 Sep, 2015

Onze wereld is rond, ook al nemen we dat als mens zelden waar. Dat is eigenlijk best gek, nietwaar? Vooral als je weet dat het wel mogelijk is. Ontdek Utrecht in de Cirkel: 360º stadslandschappen op ansichtkaarten, gecombineerd met een geweldige Virtual Reality beleving! Midden in de kaart De kaarten zijn op papier al heel bijzonder, maar met een smartphone en een Virtual Reality-bril komen ze pas echt tot leven.

Lees verder

Stagiair gezocht!

Woensdag 24 Jun, 2015

Ben of ken je iemand die op zoek is naar een stage of werkervaringsplek in Utrecht? Vanaf september aanstaande bied ik een mooie plek om 10 weken lang werkervaring op te doen. Ben je student van een HBO opleiding Sales, Marketing, Communicatie of Journalistiek? Dan ben ik op zoek naar jou! Ludieke promotie acties Eind september start ik een crowdfunding campagne.

Lees verder

Doe mee met interactieve workshop 360° fotografie

Zondag 14 Jun, 2015

Let op: aantal plaatsen is beperkt. Een nieuwe blik op de wereld. Oud en nieuw, spectaculair en verrassend anders. Laat je verrassen door iets nieuws, stap in de wereld van de 360º fotografie. Een middag met creatieve 360° foto opdrachten en een interactieve presentatie met exclusieve video. Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie en foto’s van de workshop! Maandag 29 juni is het zover. Prikkelende foto opdrachtenWe beginnen in groepjes met een aantal prikkelende foto-opdrachten en delen de resultaten met elkaar.

Lees verder

PFL TALKS 04: 360 graden fotografie met Samir & David

Vrijdag 24 Apr, 2015

Samir Lahiri, van het Permanent Future Lab, vraagt mij een video blog met hem te maken. Een praatje over de Ricoh Theta 360. De 360 ° camera waar ik regelmatig mee werk. Daar hoef ik niet lang over na te denken.

Lees verder

Filmproductie: Inspiration for Education

Donderdag 2 Apr, 2015

Het is een zonnige, heldere middag in januari. Ik ben op weg naar mijn eerste filmopdracht in Utrecht. Het moet een promotiefilmpje worden voor twee onderwijsdenktanks die onderwijsvernieuwing hoog op de agenda willen zetten.

Lees verder

PROFIEL FOTOGRAAF BIJ ZZP TALKS

Vrijdag 13 Feb, 2015

Een goede profielfoto voor je LinkedIn profiel of website? Concrete inspiratie en kennis opdoen voor je eigen zaak? En ook nog eens op ongedwongen wijze goede netwerk contacten opdoen. Kom naar de ZZP talks in Utrecht! Donderdag 19 februari sta ik de hele avond als profielfotograaf op de ZZP Talks.

Lees verder

Time for Virtual Inspiration

Zondag 8 Feb, 2015

People MEET people! People MEET machines and the - virtual - WORLD in between... OOOOOOOOO... TIME FOR VIRTUAL INSPIRATION Het is dinsdag 3 februari. Een VR meetup bij Seats2meet.com Utrecht CS met The Dutch VR troopers, #dutchvrmeeting en mensen uit de Permanent Future Lab kring.

Lees verder

PROFESSIONELE PROFIEL FOTO NODIG?

Donderdag 1 Jan, 2015

Een goede boost voor je zakelijke profilering of social media? Een nieuw fris portret voor je LinkedIn, website of dating profiel? Kom op de foto zoals past bij jou. Nu met 50 % extra korting! Heldere identiteit Dit is je kans om voordelig en in korte tijd geweldige portretfoto’s van jezelf te krijgen, in kleur of zwart-wit, smart of casual.

Lees verder

Het alziend oog

Zondag 21 Dec, 2014

Foto’s maken met een 360° camera is 180° anders dan met welke camera ook. De eerste dagen word ik voortdurend “op het verkeerde been gezet”. Maar de foto’s zijn spectaculair en verrassend anders. Werken met de Theta 360 (van Ricoh) is traag, geeft verrassende perspectieven en alles in een cirkel om de camera komt in beeld.

Lees verder