Bundel Een Reis Door Hoofd & Hart uit!

Sinds gister is mijn boek Een reis door hoofd & hart overal in Nederland en België verkrijgbaar. Het wordt uitgegeven bij uitgeverij Boekscout in Soest. Voelt feestelijk en speciaal! Met het geschreven woord als uitgangspunt, de fotografie als illustratie en de muziek als verdieping, reis je door hoofd en hart. Deze muzikaal poëtische reis gaat over het leven, de liefde, de natuur, Utrecht en de klimaatverandering.

De online boekpresentatie vindt zaterdag 13 februari plaats via ZOOM vanaf 19:45 uur. Bijwonen? Stuur mij even een mailtje. Dan ben jij er bij. Gratis!

 

Tipje van de sluier op YouTube

Met de verdiepende klanken van gitaar en piano, zijn elf van de tweeëntwintig gedichten omgetoverd tot bijzondere muzikale ‘spoken word tracks’. Als audiovisuele belevenis is dit te beluisteren via YouTube (klik voor preview) en krijgt mijn poëtische wereld een nieuwe dimensie.

Nieuwsgierig of bestellen?

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je hem bestellen? Ga naar de webshop van mijn uitgever of Bol.com
Maar via mij persoonlijk kan ook natuurlijk!

 

Achterflap bundel

De auteur neemt je mee in zijn gevoelswereld, door niemandsland en langs dansende golven. Maatschappelijke thema’s als klimaatverandering en duurzaamheid krijgen een poëtische lading. Ook meditatie en dans zijn onderdeel van deze veelzijdige dichtbundel, die de schrijver opdraagt aan Moeder Aarde. De schrijfstijl van de auteur is de verbindende factor. Zijn fotografie en bijbehorende muzikaal poëtische video’s, geven klank, kleur en verdieping aan de bundel.

“Schrijven is als zuurstof voor mijn ziel en bovendien een mooi venster op de wereld om het leven te weerspiegelen”, zo zegt de auteur over het schrijven.
De uitgever: “Veel lezers zullen op verschillende manieren geraakt worden. Of dit nu over  natuur, liefde of sport gaat. Gevoelige onderwerpen wisselt hij af met luchtige thema’s en deze combinatie maakt dat de reis die de lezer maakt, een onvergetelijke ervaring zal zijn”.