Interactieve workshop & presentatie 360° fotografie

Utrecht In De Cirkel

Utrecht In De Cirkel

Let op: aantal plaatsen is beperkt.

Een nieuwe blik op de wereld. Oud en nieuw, spectaculair en verrassend anders. Laat je verrassen door iets nieuws, stap in de wereld van de 360º fotografie. Een middag met creatieve 360° foto opdrachten en een interactieve presentatie met exclusieve video. Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie en foto’s van de workshop! Maandag 29 juni is het zover.

Prikkelende foto opdrachten
We beginnen in groepjes met een aantal prikkelende foto-opdrachten en delen de resultaten met elkaar. Er is ruimte voor "tip-top feedback".

Daarna zal ik vertellen over mijn fascinatie voor 360° fotografie. Welke onderwerpen inspireren mij het meest en hoe is mijn manier van werken? Mijn inspiratie illustreer ik aan de hand van nieuwe 360º foto’s. Ook komen deze foto’s in een korte video aan bod.

Pitch Utrecht In de Cirkel

Utrecht In De Cirkel is mijn laatste project: de lancering van een nieuw foto product. Eind van het jaar in de winkels. Dit idee gaat verder dan 360° rond. En je kunt nu al de virtuele wereld van het project beleven tijdens deze middag. Volop voorproeven van de mooie ronde ideeën dus. 

logoFotoPrisma

Foto Prisma Utrecht

Ook is er een leuke foto contest, waarbij de winnaar een van mijn ronde foto’s van Utrecht wint. Hou ogen en oren goed open! Kortom: een nieuwe blik op fotografie en Utrecht!

Foto Prisma (Mariastraat 47) stelt voor deze middag een Theta360 (link naar video blog) camera beschikbaar voor jullie.
Hoe mooi is dat!?

Meedoen workshop ma. 29 juni aanstaande?

Fotografische voorkennis is niet nodig voor deze workshop. Nieuwsgierigheid en een tablet is voldoende. Heb je geen tablet? Een smartphone werkt ook.

Gratis aanmelden is de enige voorwaarde. Hopelijk tot dan!