Online presentatie dichtbundel Een Reis Door Hoofd & Hart

Presenteren achter het beeldscherm

Presenteren achter het beeldscherm

Vlak voor het ingaan van de avondklok, begint op zaterdag 13 februari, mijn eerste online presentatie van dichtbundel Een Reis Door Hoofd & Hart. Vanuit mijn huiskamer voor 25 genodigden thuis achter het beeldscherm.

Tikje burgerlijk ongehoorzaam, heb ik hulp van twee vrienden: Kagiso, de Zoom co-host en Evelien voor de gezelligheid en mentale ondersteuning deze avond. Zij zijn natuurlijk niet om 21 uur thuis... maar wel op gepaste afstand.


VOORPROEVERIJ IN WOORD EN BEELD

In tien gedichten laat ik mensen voorproeven van mijn bundel, met de fotografie als illustratie en de muziek van Nathan Urselmann als verdieping. Ook laten we twee muzikaal-poëtische video’s zien.
Weliswaar op afstand, maar toch ontzettend leuk om zo mijn nieuwe bundel te presenteren. We zijn op afstand nabij!


NAGESPREK

Na afloop was er een nagesprek waarin mensen enthousiaste reacties gaven, die soms leken op lovende reviews. Daarnaast ontstond er een plenair gesprekje over hoe ik mijn teksten af en toe inzet in mijn werk voor mensen met (psychische) beperkingen.


REACTIES UIT HET PUBLIEK

"Wat mij raakt in jouw teksten is de eenvoud. Met weinig woorden kom je tot de essentie van je ervaring.
Bijvoorbeeld: Bewegen, voelen, dansen … zijn. Daarin ontmoet ik jóu David."

Mayke

 

"Ik vind je gedichten zo muzikaal David! Er zit een prachtige cadans in en grote variatie in timing hoe je ze voordraagt. En wat ik heel mooi vind, is dat je na een lange beschrijving van je gevoel uitkomt op drie woorden, die dan de kern vormen."

Izhar Elias

 

"Jouw voordrachten zijn ontzettend goed. Heerlijk om naar te luisteren; het danst, het zingt en het springt!"

Monique Goemans