Lancering crowdfunding-campagne!

Een v/d vijf ansichtkaarten: Flora's Hof Utrecht
Een v/d vijf ansichtkaarten: Flora's Hof Utrecht

Een v/d vijf ansichtkaarten: Flora's Hof Utrecht

Onze wereld is rond, ook al nemen we dat als mens zelden waar. Dat is eigenlijk best gek, nietwaar? Vooral als je weet dat het wel mogelijk is. Ontdek Utrecht in de Cirkel: 360º stadslandschappen op ansichtkaarten, gecombineerd met een geweldige Virtual Reality beleving!

Midden in de kaart

De kaarten zijn op papier al heel bijzonder, maar met een smartphone en een Virtual Reality-bril komen ze pas echt tot leven. Het voelt alsof je midden in de kaart staat en je ervaart het stadslandschap om je heen.

Budget

We hebben het crowdfunding-budget nodig om de kaarten te laten drukken en deze op een speciale manier te laten snijden. Maar ook voor enveloppen, het logistieke gedeelte en de communicatie. Tot slot is het budget voor de grafische vormgeving van het hele project, zoals bijvoorbeeld de Virtual Reality-brillen.

Kloppend hart van Utrecht

5 ronde ansichtkaarten van de 5 beste 360° foto’s uit het kloppend hart van Utrecht. Hiermee wil ik iedereen op verrassende wijze de schoonheid van deze historische stad laten zien. Dus tweet, share en zeg het voort: iets heel bijzonders is nu begonnen! 
Alles zien over het project of meteen iets moois bestellen? Kijk op Voor de Kunst>>

Unieke ansichtkaarten ontvangen?

Wil je de stad in je hand houden? Draag nog vandaag je steentje bij via crowdfunding-platform Voor de Kunst en ontvang deze unieke kaarten al vóór ze in de winkels liggen! Liever iets exclusiefs? Er zijn ook diverse exclusieve Utrecht In de Cirkel producten: in beperkte oplage en eenmalig te verkrijgen. Nu is je kans!

Zo ben jij er als eerste bij om Utrecht in 360° te beleven en help je ons dit project te realiseren. Alvast enorm bedankt!! 

Nieuwsgierig? Ga naar de website van Voor de Kunst>>