Poëtische Klanken aan het Woord

Zondag 3 juli is het zover: mijn optreden met Frank Francesco voor festival Struinen in de Tuinen. Dit keer in een mooie ruime tuin in Kanaleneiland. En jij bent uitgenodigd!
Naast het samensmelten van voordracht en spel, zal er een benefiet verkoop zijn voor Oekraïense vluchtelingen in Moldavië. Door de verkoop van ansichtkaarten van hartje Utrecht, gecombineerd met mijn gedichten over onze stad, zullen de vluchtelingen in hun grootste behoefte worden voorzien. 100 % van de opbrengst gaat direct naar Moldavië via Because We Carry>>


BESPIEGELING VAN HET LEVEN

Door ritme en intonatie verklankt Utrechts dichter David Verwer de wereld om zich heen. Hierdoor laat musicus (o.a. violen, fluiten en zingende zaag) Frank Francesco Jenniskens zijn intuïtieve improvisaties inspireren. David bespiegelt Utrecht, natuur en wat ons nu raakt: verwondering ende troost.

PRAKTISCH

We geven drie optredens

1) 13.00 - 13.30 uur
2) 14.30 - 15.00 uur
3) 16.00 - 16.30 uur

Wees welkom bij onze poëtische klanken in zomerse sferen met vijvers!

BENEFIET VERKOOP

We verkopen ronde ansichtkaarten met 360 graden foto’s van het hart van de stad, daar horen gedichten over Utrecht bij die ook uit het hart komen, uit mijn hart. Bijvoorbeeld U die ik zo bemin/ Ballade voor Utrecht.
Het doel van de verkoop is de stichting Because we Carry. Zij zamelen veel nood goederen in die ze direct bij de vluchtelingen brengen. Met het geld betalen ze brandstof of materialen die nodig zijn voor dit mooie handen-uit-de-mouwen-werk. Daadkrachtige naastenliefde, zeg maar.
Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering kan zijn die je graag ziet in de wereld. Ze kregen tijdens de Griekse vluchtelingencrisis in 2015 formeel goedkeuring van de UNHCR en hebben toen veel bereikt op het gebied van noodhulp en plaatselijke opvang waar dit het hardst nodig is.
Meer lezen over deze stichting? Kijk hier>>


KOM JE LUISTEREN?

Leuk! Kom gewoon aanwaaien of laat het me even weten.


MEER INFO?

Klik hier voor ons programma op de site van Struinen in de Tuinen/ Gluren bij de Buren.