PROFESSIONELE PROFIEL FOTO NODIG?

Een goede boost voor je zakelijke profilering of social media? Een nieuw fris portret voor je LinkedIn, website of dating profiel? Kom op de foto zoals past bij jou. Nu met 50 % extra korting!

Heldere identiteit

Dit is je kans om voordelig en in korte tijd geweldige portretfoto’s van jezelf te krijgen, in kleur of zwart-wit, smart of casual. Afgestemd op jouw wensen!

Niks is zo belangrijk als een heldere identiteit op jouw internet profiel. Daar hoort een portret foto bij waar jij goed en passend op staat.

ALLEEN NU VOOR SOCIAAL KAPITAAL OF EXTRA KORTING
Je kan betalen met sociaal kapitaal, je expertise of advies. Als je aangeeft wat je te bieden hebt, is het zo misschien een mooie win-win situatie.

Of je betaalt nu slechts 50 euro voor 2 foto’s (ex BTW)! Normaal kost het ’t dubbele. Een extra foto in een andere setting, bijvoorbeeld buiten in vrije tijdskleren? Het kan allemaal!

Twijfel je nog wat je wil? Je bent wo. ook hartelijk welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Je wilt op de foto?

Op woensdagen in januari, maak ik foto’s voor jou in hartje Utrecht. Dit is bij Seats2meet.com Utrecht CS (Moreelsepark 65). 

- Wo. 21 januari: tussen 10.30 en 12.30 uur
- Wo. 28 januari: tussen 10.30 en 12.30 uur

In de lounge van S2M ligt een intekenlijst v/d planning.

Ander moment

Maar een foto sessie kan natuurlijk ook op een ander moment plaatsvinden. Dat heeft als voordeel dat we ook naar een mooie buitenlocatie kunnen gaan en er iets meer tijd is.