Crowdfunding-campagne groot succes

Stil zijn we ervan, zoveel mensen die hebben bijgedragen om de crowdfunding-campagne tot een succes te maken. Zoveel positieve betrokkenheid van ambassadeurs, donateurs en fans. Fantastisch! Duizendmaal dank gaat uit naar de ruim 75 mensen die de hoofdrol speelden in dit succes!
Bijzondere dank gaat uit naar de drie grote sponsors: the CoachStation, stichting Society 3,0 en Tike v/d Eijk!

Alles uit de kast gehaald!

Tot het laatste uur was de campagne spannend. Alles is uit de kast gehaald om mensen te enthousiasmeren: promo events, video boodschappen, items in lokale media en het verloten van een masterclass. De uitslag blijft nog even spannend… Een uur voor het einde v/d campagne, kwamen we net over het streefbedrag: 5001 euro is de eindstand!

De productie fase van onze unieke ronde ansichtkaarten en VR-brillen, is direct na het behalen van de campagne gestart. JA! Nu kunnen we de hele wereld de schoonheid van historisch Utrecht laten zien... Een mooie nieuwe fase is begonnen! Meer over het project? Lees verder>>

Release party: Utrecht in de Cirkel comes to town!

8 december a.s. is het zover: de feestelijke release van Utrecht in de Cirkel! Voor al die mensen die zich hebben ingezet om dit project mogelijk te maken, is er tijdens Tech Tuesday een feestelijke avond. Dan proosten we samen op dit succes. Iedereen krijgt zijn ansichtkaart(en) of VR-bril persoonlijk overhandigd van het Utrecht in de Cirkel team.
Maar dat is niet alles. Ook presenteren we dan 2 unieke Utrecht in de Cirkel Spiegelkijkers. Hiermee krijg je weer een heel andere kijk op de 360° fotografie van David Verwer. Ook kan je onder het genot van een lekker hapje en drankje, niet eerder vertoonde foto panelen van zijn werk bekijken.

Verslag over deze avond van journalist Jasper Kars lezen? Kijk hier>>