Verkoop 'Nieuw Licht' voor Giro555!

Dichtbundel 'Nieuw Licht'

Dichtbundel 'Nieuw Licht'

Sinds eind januari is mijn nieuwe dichtbundel 'Nieuw Licht' uit. Als je hem nu koopt (15 euro), gaat 5 euro van de opbrengst naar Giro555. Dit geld gaat naar de Samenwerkende Hulporganisaties voor hulpverlening aan de slachtoffers van de grote aardbeving in Turkije & Syrie. Er is veel hulp nodig! De actie duurt tot 10 maart.
Een bundel met 17 gedichten over Muziek, een Nieuwe Wereld, Leven en Liefde. Rijkelijk geïllustreerd met eigen fotografie. Binnen 2 weken werden er al 25 exemplaren van mijn dichtbundel verkocht.

Thema's

Twee gedichten gaan over het betoverende licht van de Maan, anderen gaan over Natuur of Liefde. Ook het bijwonen van concerten van grote klassieke werken, wakkerde het poëtisch vuur bij me aan. En mijn verontwaardiging over de mensenrechten situatie rondom het WK voetbal in Qatar, inspireerde mij tot een poëtisch pamflet. Tot slot was het overlijden van mijn vader, reden voor mij om een gedicht voor hem te schrijven.

“Hartverwarmende piekervaringen van intens bewustzijn”

David Verwer laat in zijn nieuwe dichtbundel zijn woordgevoeligheid zien. In heel verschillende situaties, zoals: de lente, een maannacht, de oorlog in Oekraïne, het WK voetbal, enz. schrijft hij de woorden die in hem opkomen. Door alles heen lees je als een rode draad het verlangen naar en ook herkennen van een wereld van contact en liefde.
Ik las deze verzen als hartverwarmende piekervaringen van intens bewustzijn.

Paula Teutscher (auteur van ‘Een eigen ontwerp van liefde’)

“… Geconcentreerde laagjes met verschillende smaken”

Ik lees Davids gedichten alsof ik spekkoek eet. Ze zijn opgebouwd uit geconcentreerde laagjes met verschillende smaken. Zijn woordkeus is origineel en geeft ruimte aan bezinning. De gedichten in deze bundel treffen mij door de variatie en de vrijheid waarmee hij de wereld om zich heen waarneemt en de liefde om daar woorden aan te geven.

Lieselotte de Witte (singer-songwriter/ dichter)

Interesse?

Interesse in deze bundel als bijzonder cadeau voor jezelf of een ander? Hij kost 15 euro. Stuur me een mailtje via info@davidverwer.nl met je adres. En als je hem gesigneerd wil hebben, geef dat dan ook even aan. 
Vervolgens stuur ik je de dichtbundel met mijn IBAN erbij. 

Quotes uit dichtbundel 'Nieuw Licht'

“Een helder fluweelzacht palet
Schildert landschappen met lente licht
Zacht en teder klinkt de stilte
Als dwarrelende sneeuw in tinten en tonen”

Uit: Achtbaan van Muziek 2022

 

“In diepe duisternis ontvlamt
hoop
vertrouwen op een nieuwe wereld
kijkend door het oog van een kind”

Uit: Kathedrale Stem 2022